Följ sidan "Egna Nyheter"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Välkommen till Munka Ljungby Ridklubb!

Varmt välkomna på årsmöte!
Årsmöte den 2 mars kl 18.00 i cafeterian på ridhuset. Det serveras mat, läsk/öl o kaffe till ett pris av 100:-/person. Anmälan till ordförande Rikard Schönthal via sms 072-0015121.

Kan du tänka delta i styrelsearbete eller i någon kommitté? Vi behöver nya krafter för att komma igång med nya utmaningar, det finns ju mycket att hitta på med en anläggning som vi har. Hör av dig till någon i styrelsen.
Bästa hälsningar Styrelsen

Hej!

Då vi ska arrangera allsvenskan div 1 omg 3 o 4 i hoppning för häst vore det kul att ha ett eget lag från Munka Ljungby ridklubb med. Finns det intresse för lag vänligen meddela Iren Wallin per mail tavlingssektionen@munkaljungbyridklubb.se snarast. Anmälan om lag måste ske senast den 28 februari så det är ont om tid!

Vi vill också veta hur intresset är för lag i div 2 hoppning både för ponny o häst! Anmäl till Iren enl ovan.

Löshoppning för Mikael Norlin

7/2, 21/2, 7/3, 21/3, 4/4, 18/4 samt ev ytterligare 1 gång.

1,2 och 3-åringar i första hand. I mån av plats även äldre hästar med speciella problem

Deltagare med anläggningskort 150 kr
Deltagare utan anläggningskort 250 kr

Föranmälan krävs och anmälan är bindande!

Anmälan görs till Annicka Rosengren 070-65 33 689

Föranmälan krävs och anmälan är bindande!

Anmälan görs till Annicka Rosengren 070-65 33 689

Välkomna!

(2019-03-13 23:23)
Clinicen inleds med ett teoripass där du får ta del av Mikaels stora kunskap inom området löshoppning. Därefter får ni se hästar löshoppas i ledning av Mikael.

Filtrera nyheter

År Månad