Anläggningen

Anläggningen i Munka Ljungby har en av Skånes bästa gräsbanor. Banan är öppen för det mesta, även för enskild träning (vilket är rätt så ovanligt på klubbar med gräsbanor av denna kaliber). Fr o m i år har vi desstom en ny framhoppningsbana med paddexunderlag i direkt anslutning till tävlingsbanan.

Vi har hela tiden olika projekt på gång för att förbättra vår anläggning. Alla projekt på klubben byggs och drivs på frivillig basis. Alltså nästan inga tjänster kan köpas in utifrån. Detta innebär att vi behöver hjälp!!. Har ni tid och lust att hjälpa till med något på anläggningen hör av er.

Har du material som ligger och skräpar hemma tex. byggtimmer, en halv låda spik, osv, osv det kanske är något som vi behöver.

Det kommer att bli ett par arbetsdagar någon gång under vår och sommar. Datum är ej bestämt ännu.

Frågor och synpunkter!
Kontakta styrelsen

This is a mailto link

OBS!! När ni ska betala in något till klubben, t.ex. för er som betalar för varje gång ni rider, ska ni inte lägga pengarna i "brevlådan" som finns i ridhuset! Istället ska ni sätta in pengarna på klubbens bankgiro, och där skriva ert namn, dag och vad pengarna gäller, så vi kan ha koll på allt som kommer in.

Uppdaterad: 07 MAR 2017 15:32