Om MunkaLjungby Ridklubb

MunkaLjungby Ridklubb är en ideell förening, med fritidsklubb för alla medlemmar.
Klubbens ridanläggning (ridhus 20 x 80 m,  nya utebanor, klubblokaler och cafeteria) ligger i Munka Ljungby utanför Ängelholm vid Hallandsåsen.

Vägbeskrivning till MunkaLjungby ridhus.

Från E6:an norr eller söder ifrån:
Kör av via avfart 35 (Höör).
Kör mot Höör på väg 13.
Efter ca 4 km kommer ni till Munka Ljungby.
Höger i rondellen (skyltat), direkt vänster, efter ca 300m sväng höger ner på grusväg strax efter MVB. så kommer du rakt in på parkeringen för transporter/ Lastbilar. Privatbilar följer skyltar P. bilar.

Från E4:an norr eller söder ifrån:
Kör av via avfart 68 (Ängelholm, Ö-Ljungby).
Kör mot Ängelholm på väg 13.
Efter ca 10 km kommer Ni till Munka Ljungby.
kör förbi statoil fram till rondellen ta vänster i rondellen härifrån är det skyltat.  direkt vänster igen, efter ca 300m sväng höger ner på grusväg strax efter MVB. så kommer du rakt in på parkeringen för transporter/ Lastbilar. Privatbilar följer skyltar P. bilar.

Kommer Ni från Klippan, följ alternativ E4:an mot Ängelholm väg 13

Klicka här för karta MRK