Nyheter från SDF

Välkomna till en fortbildning för licensierade B-och C-tränare samt diplomerade ridlärare.

Vill du verka som tävlingsledare eller tävlingsfunktionär på din förening?

Välkommen till en onlineträff med fokus på Tävlinglingsfördelning gällande hopp och dressyr

Rider du på världens bästa ridskola? Har du en ridlärare som gör din tid i stallet till veckans höjdpunkt? Hylla alla goda ledare & lyft ridskolans viktiga roll! Vi behöver din hjälp att utse Årets ridlärare & Årets ridskola. Nominera här & nu!

Tyvärr inställd!  - - - Lördagen den 17 september, i Flyinge, har vi återigen ett tillfälle för vår uppskattade Tips från coachen - Hoppning!

Tips från Coachen hjälper till att finna den goda ridningen, lyfta fram vikten av grundridning och ge ryttarna rätt verktyg att vandra igenom utbildningsskalan. Anmäl er till dressyrens "Tips från Coachen” som går nu i höst.

Bettkurs

(2022-07-05 07:20)
Vilket bett och huvudlag ska vi använda till våra hästar? Och hur ska dessa anpassas på bästa sätt?

Inspiration och Utveckling

(2022-06-22 13:59)
Våra överdomare är oerhört viktiga för vår sport och dess utveckling. Därför vill vi ge just dem lite extra inspiration.

Käpphäst på Ribban

(2022-06-21 16:23)
DUS Skåne bjuder in till käpphästtävlingar den 12 och 13 augusti på Ribersborgsstranden i samband med ridtävlingar.

Har du ett gammalt Grönt kort kvarglömt i din gamla tävlingsmapp? Vill du börja tävla igen? Då kan du anmäla dig till detta kurstillfälle!

Nya mål och nytt fokus.

(2022-06-17 11:47)
Lena Malmqvist, ordförande för Skånes Ridsportförbund, har meddelat styrelse och valberedning att hon lämnar sin post som ordförande i förtid.

Ryttarutveckling i höst

(2022-06-16 16:57)
Skånes Ridsportförbund erbjuder, i samarbete med Lantmännen KRAFFT AB och Folksam, en ungdomssatsning till unga ryttare i grenarna hoppning, dressyr, sportkörning och fälttävlan.

I höst har vi två olika ledarskapsutbildningar för unga ledare. Ge er förening bra förutsättningar för en härlig kultur och god kamratskap och anmäl era engagerade unga.

Vad behöver man tänka lite extra på när man tävlar i lag och serier?!

Ridlärarnas dag

(2022-05-20 16:11)
Feedback som gör skillnad - Hästhållning som gör skillnad. Varmt välkomna önskar vi alla våra ridlärare.

AKTUELLT

ÖPPEN BANA

Vi kommer att ha ett flertal öppna banor under sommaren.

All information om detta hittar du på vår Facebooksida.

6 JUNI

Tävlingar för häst 80-115, anmäl dig via TDB

RISKANALYSER

Se vår tävlingskalender för fler träningar och tävlingar.

VAD HÄNDER PÅ MRK?

E-post: tavlingssektionen@mu...